Over deze petitie

Waarom?

Deze petitie is opgezet omdat wij regelmatig langs de Gasmolecule aan de A7 rijden, en ons hier langzamerhand aan zijn gaan ergeren. Voor ons staat het symbool voor de rijkdom die Groningen Nederland heeft gebracht. Rijkdom waar we nu, nu Groninger huizen op punt van instorten staan, geen aanspraak op maken. Oftewel: stank voor dank.

Deze site en de petitie zijn dan ook bedoeld om onze stem te laten gelden. We zijn ervan overtuigd dat we ons moeten laten horen, en dit moeten blijven doen. Deze petitie zal wederom onder de aandacht brengen hoe ziek wij als Groningers zijn van de gaswinning en de gevolgen ervan.

Ons laten horen, daarvoor zijn wij hier. Wel doen, wel tekenen.

Bedankt voor jullie steun!

Relaties

MooiGrunn.nl heeft op geen enkele manier banden met bedrijven, politieke partijen, politici of wie dan ook: het is een persoonlijk initiatief.

Privacy

Uw gegevens worden enkel gebruikt voor registratie op deze site en het vastleggen van uw stem. U ontvangt eenmalige een email over de uitkomst van de petitie. Na overhandiging van de petitie worden uw gegevens permanent verwijderd.

Geef een reactie

U kan ook op een van de volgende iconen drukken om in te loggen met een social network.Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *